ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός: Το στατιστικό πρίσμα της αναμέτρησης (video)

Οι πλέον ενδιαφέροντες αριθμοί που συνδέουν το συγκεκριμένο ζευγάρι ομάδων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας betsson (2ος αγώνας, Γήπεδο Τούμπας, 21:00)

Η αντίστροφη μέτρηση για να γίνει γνωστό ποιά εκ των δύο ομάδων, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός, θα πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, έχει μπει στην τελική ευθεία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το στατιστικό πρίσμα της αναμέτρησης. Αναλυτικά: “Ο ΠΑΟΚ και ο Πανσερραϊκός βρίσκονται αντιμέτωποι για τέταρτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, με τον Δικέφαλο στα τρία προηγούμενα να έχει δύο προκρίσεις και την ομάδα των Σερρών μία. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως και στις τέσσερις αναμετρήσεις τους, μαζί με τη φετινή υπάρχουν μόνο νίκες φιλοξενούμενου.

Η πρώτη φορά που τους είχε φέρει απέναντι η κληρωτίδα ήταν τη σεζόν 1998-99, με τον Πανσσεραϊκό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη σε μονή αναμέτρηση μέσα στην Τούμπα για τους «16» της διοργάνωσης και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση με γκολ του Κώστα Ηπειρώτη στο 84ο λεπτό.

Σε μονό αγώνα βρέθηκαν και την επόμενη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, όταν στις 7 Νοεμβρίου 2006 για τους «32» του θεσμού ο Δικέφαλος επικράτησε με 1-0 στις Σέρρες χάρη σε γκολ του Νίκου Αραμπατζή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό.

Το 2009-10 η συνάντηση τους ήταν για τους «16» του θεσμού, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «8», όπου αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ του Δικεφάλου είχαν σημειώσει ο Λίνο με εκτέλεση φάουλ και ο Θανάσης Παπάζογλου με κεφαλιά.

Στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες για την φετινή τους κόντρα στο Κύπελλο Ελλάδος υπήρξε νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 χάρη στα γκολ των Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο και Αν. Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν έχει τρεις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου υπάρχουν τρεις νίκες με συνολικό σκορ 7-0. Ο Δικέφαλος επικράτησε στη φάση των «16» του Βόλου με 1-0 στην Τούμπα και στη ρεβάνς της Μαγνησίας με 2-0.

Μέχρι τώρα έχουν σκοράρει έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, με τον Στέφαν Σβαμπ να είναι ο μόνος που έχει δύο τέρματα, αφού σκόραρε κατά του Βόλου και στις δύο αναμετρήσεις“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.