Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 1-0: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Βολιώτες (video)

Για έβδομη φορά στην ιστορία της, η Νίκη Βόλου θα βρεθεί σε προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Βολιώτικη ομάδα επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού μπροστά σε 2.500 θεατές που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Για έβδομη φορά στην ιστορία της, η Νίκη Βόλου θα βρεθεί σε προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Βολιώτικη ομάδα επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού μπροστά σε 2.500 θεατές που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

“Χρυσός” σκόρερ ο Λίταινας, δύο δοκάρια είχαν οι Βολιώτες!

Ο Άρης είναι ο αντίπαλος της Νίκης Βόλου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενέργεια στο γήπεδο και στο 17ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Μετά από σέντρα του Πολίτη από τη δεξιά πτέρυγα, ο Λίταινας έκανε το σουτ και έστειε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για το 1-0.




Στο 21ο λεπτό η Νίκη Βόλου έχασε την ευκαιρία για να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Τζιώρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 42ο λεπτό ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Γκαραβέλη σε σημαντική επέμβαση, ενώ η Νίκη Βόλου είχε τη δική της καλή στιγμή στο 43′ με σουτ του Λίταινα.

Η Νίκη Βόλου έχασε διπλή ευκαιρία στο 48ο λεπτό, καθώς ο Γκροφ έκανε δύσκολη επέμβαση μετά από προσπάθεια του Ριμπέιρο, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τζιώρας δεν μπόρεσε με προβολή να σκοράρει.

Στο 57′ η Νίκη Βόλου είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Τζιώρα, ενώ ο Τσιριγώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων στο 59ο λεπτό, ωστόσο ο παίκτης του Λεβαδειακού υποδείχθηκε οφσάιντ.




Η Νίκη Βόλου είχε και πάλι δοκάρι στο 61ο λεπτό, αυτή τη φορά με τον Κυριακίδη και ο Λεβαδειακός έχασε σημαντική ευκαιρία στο 65′ με τον Πολέτο.

O Λεβαδειακός “άγγιξε” το γκολ στο 76ο λεπτό, ωστόσο ο Γκαραβέλης με εντυπωσιακή επέμβαση έβγαλε τη μπάλα κόρνερ μετά από εξαιρετικό σουτ του Πολέτο.

Ο Νίκας απείλησε τη Νίκη Βόλου με κεφαλιά στο 83′, ενώ ο Μπελμόντ στοο 87′ δεν κατάφερε να βρει εστία μετά από εκτέλεση φάουλ στο 87′.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Αναστασίου, Κάσσος, Στίκας (81′ Βουκελάτος), Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας (68′ Κρητικός), Πολίτης (68′ Παναγιωτίδης), Ριμπέιρο, Τζιώρας (59′ Μπαχανάκ)

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης (69′ Τσάπρας), Τσελεπίδης, Λόπεθ (46′ Πολέτο), Μεχία (69′ Συμελίδης), Νίκας, Κουάδρα, Τσιριγώτης, Γιαννιώτας (81′ Μπελμόντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.