Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4: Χαλαρά, περιμένει τον… επόμενο! (highlights)

Με το... ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το βλέμμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπορεί να έχει από τώρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε με 4-0 από την έδρα του Πανσερραϊκού για τη φάση των «8».

Οι Θεσσαλονικείς συνάντησαν ελάχιστη αντίσταση και επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους με τα γκολ των Νάσμπεργκ (8’), Σάστρε (22’), Μάρκος Αντόνιο (69’) και Α. Ζίβκοβιτς (78’). Μάλιστα το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε και χαμένο πέναλτι με τον Μπράντον Τόμας (59’)!

Από την απέναντι πλευρά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία είχαν τις ευκαιρίες τους για κάποιο τέρμα, θα μπορούσαν και να προηγηθούν, όμως ήταν άστοχοι και άτυχοι. Έτσι πλέον εστιάζουν στο πρωτάθλημα, μιας και η ανατροπή στη ρεβάνς μοιάζει απίθανη…

Τέλος, εφόσον ο Δικέφαλος του Βορρά «σφραγίσει» και τυπικά το εισιτήριο, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ατρόμητος-Ολυμπιακός/Παναθηναϊκός.

Καλό ματς, δύο γκολ

Ωραίο ρυθμό είχε η αναμέτρηση στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να φτάνει πρώτος κοντά στο γκολ στο 7’. Ο Μούργος πήγε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ζ. Ζίβκοβιτς, αλλά στάθηκε άτυχος και γλίστρησε πριν γράψει το 1-0!

Και ότι δεν πέτυχε αυτός, το κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση. Από κόρνερ και απόκρουση του Κατσίκα σε πρώτο χρόνο, ο Νάσμπεργκ βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 8’.

Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τους γηπεδούχους να αναζητούν την ισοφάριση. Όμως και πάλι, το σύνολο του Λουτσέσκου ήταν εκείνο που βρήκε δίκτυα στο 22’. Ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Α. Ζίβκοβιτς βρήκε τον Σάστρε που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0.

Έξι λεπτά μετά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων τους. Τόμας και Κωνσταντέλιας απείλησαν αμέσως μετά, χωρίς να πετύχουν τρίτο γκολ για την ομάδα τους.

Στο 39’ τα «λιοντάρια» έφτασαν μια «ανάσα» από το να μειώσουν, με τον Μασκανάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Ζίβκοβιτς από πλεονεκτική θέση!

Σκορ ημιχρόνου, 0-2.

Πάνω-κάτω και… ημιτελικά από τώρα!

Εξαιρετική ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος, με τον Ουάρντα να απειλεί στο 51’ για τον Πανσερραϊκό με σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 57’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Ντάνκερλουϊ ανέτρεψε τον Τόμας και ο Τσέτσιλας έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο Κατσίκας έπεσε στην αριστερή γωνία και το απέκρουσε!

Εν τέλει το 3-0 για τους Θεσσαλονικείς έγινε στο 69’ με τον Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα από πάσα του Κωνσταντέλια και με υπέροχο τελείωμα πρόσθεσε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ακολούθησε ένα φανταστικό γκολ στο 78’ από τον Α. Ζίβκοβιτς, που με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-0!

Η ταυτότητα του ματς:

Κύπελλο Ελλάδας: Φάση των «8»

Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Διαιτητής: Τσέτσιλας

Βοηθοί: Στάικος, Χριστάκογλου

VAR: Ευαγγέλου

AVAR: Απτόσογλου

Σκόρερ: 8’ Νάσμπεργκ, 22’ Σάστρε, 69’ Μάρκος Αντόνιο, 78’ Α. Ζίβκοβιτς

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Kατσίκας – Ντάνκελρουϊ, Διαμαντής (61′ Μπέργκστρεμ), Θυμιάνης, Πηλέας – Μορέιρα (61’Στάικος), Οικονόμου, Σοφιανός (46′ Ουάρντα) – Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι (61′ Μπετανκόρ)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Σάστρε (70′ Κεντζιόρα), Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σοάρες- Τσιγγάρας (70′ Τάισον), Σβαμπ (70′ Μεϊτέ)-Α. Ζίβκοβιτς (70′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο – Τόμας (70′ Τζίμας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.