Ολυμπιακός: Κάλεσμα της Θύρας 7 για εμψύχωση πριν το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης (10/01, 18:30) θα βρεθούν στου Ρέντη για να εμψυχώσουν τους «ερυθρόλευκους» πριν το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδα Betsson με τον Παναθηναϊκό (10/01, 21:30, MC Novasports.gr).

«Σήμερα όλοι στου Ρέντη», αυτό ήταν το μήνυμα της Θύρας 7, η οποία έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στη «Λεωφόρο» από τον Παναθηναϊκό για το πρώτο ματς της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Το παιχνίδι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (10/01) στις 21:30 και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του μέσα από το Match Center του Novasports.gr.

Το ραντεβού τον φιλάθλων είναι προγραμματισμένο στις 18:30, προκειμένου να ανεβάσουν τη ψυχολογία των παικτών ύστερα από τα αρνητικά αποτελέσματα του πρωταθλήματος, κόντρα σε Λαμία και ΑΕΚ. Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί θέλουν να στείλουν «μήνυμα» πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.