Ολυμπιακός: Να δανειστούν το πάθος του Εμβιλά

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους και λιγότερους αρχηγούς στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (10.00, MC LIVE Novasports.gr) με στόχο ν’ ανατρέψει το 3-0 της “OPAP Arena”. Πρόκειται για ένα σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” οφείλουν να τις κυνηγήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο Μίτσελ μετά τη βαριά ήττα απ’ την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, η οποία τον έφερε σε δυσχερή θέση, δεν έκρυψε πως πιστεύει στην ανατροπή.

Στον Ισπανό τεχνικό μπορούν να καταλογίσουν διάφορα οι επικριτές του, κανείς όμως δεν μπορεί να τον περιγράψει σαν ηττοπαθή ή φοβικό. Έτσι ο Μίτσελ θα κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για την πρόκριση και περιμένει αντίστοιχη εικόνα και απ΄τους παίκτες. Για κακή του τύχη δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος περίμενε πως και πως αυτό το ματς. Ο Γάλλος ήταν “σκασμένος” απ’ τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό και δεν δίσταζε να μεταφέρει στους συμπαίκτες του, πως με βάση τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, η ανατροπή δεν είναι αδύνατη.

Ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο χορτάρι χωρίς Σωκράτη και Χάμες, δύο ακόμα παίκτες με ηγετικά προσόντα και προφίλ, απολύτως χρήσιμους σ’ ένα τέτοιο ματς. Οι απώλειες λίγη σημασία έχουν, όσο ηχηρά κι αν είναι τα ονόματα. Για τον Μίτσελ το θέμα είναι όσοι παίξουν να πιστεύουν στην πρόκριση. Ο Ισπανός ζήτησε συγκέντρωση, πάθος και ένα γρήγορο γκολ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.