Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Χρυσόπουλος που πήρε ο Μίτσελ στην αποστολή

Ο Μίτσελ συνεχίζει ν΄ανεβάζει την ψυχολογία του νεαρού στόπερ.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος βρέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού και μάλιστα σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι, τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (01/03, 20.00, MC LIVE Novasports.gr). Ο Χρυσόπουλος είχε λάβει για πρώτη φορά κάλεσμα απ΄τον Μίτσελ για τη ρεβάνς κόντρα στον Άρη στη φάση των “8” της διοργάνωσης. Ο 19χρονος αμυντικός αποκτήθηκε απ’ τους Πειραιώτες τον Σεπτέμβριο του 2022 και στο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ακολούθησε η παρακάτω περιγραφή:

Μετά από εννέα χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς πήρε μεταγραφή στον Άρη όπου αγωνίστηκε στους Νέους της ομάδας και στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, ενώ φέτος το καλοκαίρι έλαβε μέρος και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Πλέον ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα με τον Ολυμπιακό Β’“.

Ο Χρυσόπουλος πανηγυρίζει το γκολ του επί της Προοδευτικής. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Χρυσόπουλος είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του, ενώ μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας. Φέτος μετράει επτά εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Β΄και μάλιστα έκρινε με το γκολ του του ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στην Προοδευτική (1-0). Μάλιστα είχε πανηγυρίσει δείχνοντας μια φανέλα με τον πατέρα του, αφιερώνοντας του έτσι το γκολ. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, καθώς ο Μίτσελ εκτιμά πολύ τα προσόντα του και θέλει να του ανεβάσει την ψυχολογία, σε πρώτο στάδιο, με τις κλήσεις σε αποστολές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.