Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός Χάμες και Εμβιλά, οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα

Ο Μίτσελ έχει συγκεκριμένα προβλήματα και συγκεκριμένες λύσεις για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ (01/03).

Μετά τη “λευκή” ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ (01/03, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) με τις πιθανότητες πρόκρισης να μην είναι στο πλευρό του. Ο Μίτσελ έχει ν’ αντιμετωπίσει την αντικειμενική δυσκολία του ματς, αλλά και προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα εξαιτίας τραυματισμών και τιμωριών. Ο Ισπανός προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει κάτω απ’ τα δοκάρια τον Τζολάκη, ο οποίος έχει επωμιστεί όλη τη σειρά αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, θ’ απουσιάσει ο Παπασταθόπουλος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Τη θέση του θα πάρει ο Ντόη, ο οποίος θα ξεκινήσει δίπλα στον Μπα. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Ροντινέι και μένει να δούμε αν ο Ρεάμπτσιουκ θα φορτιστεί με δεύτερο συνεχόμενο απαιτητικό ματς ή αν ο Ραμόν θα είναι βασικός (το πιο πιθανό) απέναντι στην ΑΕΚ. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν πιθανότατα οι Σαμασέκου και Ιν Μπομ, μπροστά τους ο Φορτούνης, ενώ στις πτέρυγες οι Κανός και Μπιέλ (ο Μασούρας διεκδικεί τη θέση του Μπιέλ). Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς οι ενοχλήσεις επιμένουν και αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς απ’ το οποίο θ’ απουσιάσει μετά από εκείνα με τη Λαμία και τον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο Γιάν Εμβιλά ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα είναι απών απ΄το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην κορυφή ο Μίτσελ σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται πίσω στο σκοράρισμα σε ό,τι αφορά τους αριθμούς, αλλά φάνηκε πιο πολύ μέσα στις φάσεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.