Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου 3-0: Πρώτο βήμα πρόκρισης (hls)

Ο Πανσερραϊκός με γκολ των Κανίς, Κατσαντώνη και Σοφιανού νίκησε 3-0 τον Απόλλων Πόντου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εύκολη νίκη για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Απόλλων Πόντου, η ομάδα των Σερρών νίκησε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Κανίς, ο οποίος πλάσαρε τον Πίτκα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσσερραϊκός «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο ακόμη γκολ. Στο 51′ ο Κανίς «μοίρασε» στον αμαρκάριστο Κατσαντώνη και εκείνος μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σοφιανός στο 79ο λεπτό, ο Στίνα έκανε όλη τη δουλειά στη φάση καθώς έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Απόλλωνα Πόντου και στη συνέχεια ο Σοφιανός με κοντινό πλασέ βρήκε στόχο για το 3-0. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 10 Ιανουαρίου με τον Πανσερραϊκό να έχει κάνει το πρώτο βήμα για το «εισιτήριο» των προημιτελικών.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68 ΄Δημητρίου) (71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.