ΠΑΟΚ: Τακτική, πρόγραμμα παραμονής του τελικού και αναχώρηση

Τελική ευθεία, σχεδόν "λευκό" απουσιολόγιο και το ... πρωτόκολλο της ημέρας πριν από τον τελικό του Κυπέλλου

Προσεγγίζοντας το τελευταίο 48ωρο πριν από την ύστατη αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν που κρίνει … τίτλο, ο ΠΑΟΚ κορυφώνει τις προετοιμασίες του.

Με τις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν πλέον να διεξάγονται συστηματικά στο γήπεδο της Τούμπας καθώς στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας πραγματοποιούνται έργα ανάπλασης των αγωνιστικών χώρων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του ζουν πρωτόγνωρες στιγμές. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό έχουν ικανοποιητικό αριθμό διαθέσιμων ημερών για να προετοιμάσουν την ομάδα εν όψει του επόμενου αγώνα αλλά ταυτόχρονα έχουν στη διάθεσή τους και τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

Όπως έπραξε και στις περισσότερες περιπτώσεις των ευρωπαϊκών – εκτός έδρας – αναμετρήσεων που έδωσε φέτος ο “Δικέφαλος” έτσι και τώρα επιλέγει να κάνει την τελευταία του προπόνηση στην Τούμπα κι ακολούθως ν’ αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και την όποια ταλαιπωρία για τους παίκτες του.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην τακτική προσέγγιση.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Μοναδικός απών ο Γιάννης Μιχαηλίδης που κάνει θεραπείες και συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Παρασκευή (20.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας για τελευταία φορά πριν τον μεγάλο τελικό και το απόγευμα η αποστολή θ’ αναχωρήσει με τσάρτερ για Αθήνα.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15′ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 13:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια , την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.