Μια τυπική διαδικασία

Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στη σεζόν, σαρώνοντας με 4-0 τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στη σεζόν, σαρώνοντας με 4-0 τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ανώτερη σε όλο το ματς η «Ένωση», ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο β’ ημίχρονο, έβαλε τρία γκολ και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι όπως επιθυμούσε ο Τραϊανός Δέλλας.


Οι γηπεδούχοι έκλεισαν από την αρχή τον Φωκικό στο μισό γήπεδο και άνοιξαν το σκορ με τον Κολοβέτισο στο 24′, μετά από γύρισμα του Πλατέλλα και σουτ του έμπειρου αμυντικού.


Λίγο πριν (20′) ο Φωκικός σπαταλούσε τη σημαντικότερη ευκαιρία του στο ματς, όταν το σουτ του Γκατσέσα έβγαλε εντυπωσιακά ο Ανέστης.


Τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για την ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο, με τους παίκτες του Δέλλα να κάνουν ότι θέλουν στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Ο Πλατέλλας στο 57′ με άψογο πλασέ από το ημικύκλιο έγραψε το 2-0, ενώ 11 λεπτά αργότερα (68′) ο Μπαρμπόσα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.


Ο Πλατέλλας σέντραρε και ο Πορτογάλος με κεφαλιά έγραψε το 3-0 μέσα σε αποθέωση ενώ το καλύτερο η ΑΕΚ το φύλαγε για το τέλος. Στο 71′ ο Ανάκογλου «τσίμπησε» υπέροχα τη μπάλα με το τακουνάκι, την έφερε μπροστά του και πέφτοντας έγραψε το 4-0.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (80′ Ρόβας), Πλατέλλας (Μ. Ντούνης), Μπαρμπόσα, Ντακόλ (60′ Ζόριτς), Αραβίδης


Φωκικός (Μαραντάς): Γιαννικόγλου, Μουστάκης, Καντούτσης (60′ Καρυπιάδης), Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Σαϊν (87′ Κορκοτζέλος), Σκαρίμπας, Γκατσέσα, Καλλέργης, Πολυχρονάκης, Χαριτίδης (74′ Ντάμπος)




Live Blog ΑΕΚ – Φωκικός

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.