Λειψία-Μπάγερν Μονάχου 3-5: Πάρτι εκτός έδρας και πρώτος τίτλος της χρονιάς

Η Μπάγερν πήρε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν με εμφατική νίκη 5-3 στην έδρα της Λειψίας, η οποία "πέταξε" ένα ημίχρονο μέχρι να "μπει" στο ματς

Η Μπάγερν χωρίς να ενθουσιάζει ήταν ουσιαστική και βλέποντας απέναντί της τη φοβισμένη Λειψία, εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία προηγούμενη 0-3 στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Μουσιάλα στο 14′ απέδειξε γιατί έχει μια θέση στην καρδιά των οπαδών της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο δεξί.

2 λεπτά αργότερα ακυρώθηκε το γκολ του Ενκουνκού ως οφ σάιντ με την Λειψία να “εξαφανίζεται” για το υπόποιπο κομμάτι του πρώτου μέρους. Στο 31′ ο Μανέ συστήθηκε σους Γερμανούς φιλάθλους με εύκολο πλασέ για το 0-2 και στο 45′ ο Παβάρ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας για να δώσει αέρα 3 τερμάτων στην ομάδα του Νάγκελσμαν.

Ο Τεντέσκο με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε στο ματς Όλμο και Αντρέ Σίλβα, φτιάχνοντας το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Πορτογάλος είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 56′ και 3 λεπτά αργότερα ο Χάλστενμπεργκ με το κεφάλι μείωσε σε 1-3. Η Λειψία αναθάρρησε έψαξε το 2-3, αλλά στην κόντρα επίθεση η Μπάγερν βρήκε κι άλλο γκολ με τον Γκνάμπρι στο 66′.

Στο 76ο λεπτό ο Όλμο κέρδισε πέναλτι με τον Ενκουνκού να ευστοχεί για το 2-4 κι από τη στιγμή που ο Μανέ δεν κατάφερε να σκοράρει, ο Όλμο “έβαλε φωτιά” στο ματς στο 89′ κάνοντας το 3-4 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση, αλλά ο Σανέ στο 8ο των καθυστερήσεων, σφράγισε το δέκατο σούπερ καπ στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.