Νίκη και… φουλ για πλέι οφ!

Σπουδαία νίκη σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν 1-0 για την 29η αγωνιστική της Football League και επανήλθαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Σπουδαία νίκη σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν 1-0 για την 29η αγωνιστική της Football League και επανήλθαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Οι Θεσσαλοί επέστρεψαν στις επιτυχίες και διατήρησαν στο ακέραιο τις ελπίδες για τη διεκδίκηση της ανόδου μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. Παράλληλα, υποχρέωσαν τους πρωτοπόρους στη δεύτερη φετινή ήττα τους στο Πρωτάθλημα. Η πρώτη είχε καταγραφεί στις 11 Δεκεμβρίου από τον Λεβαδειακό.

Οι Τρικαλινοί έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης μετά από δυνατό παιχνίδι, που διεξήχθη μπροστά σε περίπου 7.000 φίλους του ποδοσφαίρου.

Η θεσσαλική ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και δίκαια προηγήθηκε με το πλασέ του Μίνγκα στο 20′ μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο ΑΟΤ επέβαλε το δικό του ρυθμό στο ματς και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους Ηπειρώτες, οι οποίοι από την πλευρά τους, δεν φάνηκαν επιθετικά.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα έδωσε χώρο στον αντίπαλό του και προτίμησε να ρίξει το βάρος στον αμυντικό τομέα προκειμένου να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και να απειλήσουν τα Τρίκαλα, τα οποία διατήρησαν με σχετική ευκολία το 1-0 ως το σφύριγμα της λήξης.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος (88′ Γιώτας), Χρήστου, Κοντογουλίδης (70′ Ένοκ), Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Μπαλού (26′ Ριζογιάννης), Σαρακατσάνος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά (85′ Τζημόπουλος), Ανδράλας (31′ Ντε Βινσέντι), Κυριάκος, Σιαλμάς, Σκούφαλης (67′ Φουρτάδο), Τζάνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.