Πήρε το ντέρμπι κι ελπίζει

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου παραμένει ο ΟΦΗ, μετά τη νίκη με 1-0 σε βάρος του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Football League.

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου παραμένει ο ΟΦΗ, μετά τη νίκη με 1-0 σε βάρος του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Football League. Οι Κρητικοί, που κέρδισαν το τέταρτο διαδοχικό ματς, μείωσαν τη διαφορά τους στους πέντε βαθμούς από τους δεύτερους της κατάταξης, Αγρινιώτες, οι οποίοι έχασαν μετά από εννέα ματς.

Το παιχνίδι, που έγινε στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», δεν ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία της ομάδας του Αγρινίου, η οποία παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς έχοντας ως βασικό στόχο να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της.
Και ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έληγε ισόπαλο δίχως τέρματα, οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 44′ με προβολή του Μπουλούτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αγρίτη από την αριστερή πλευρά. Σημειώνεται πως ο Τούρκος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι δέκα λεπτά νωρίτερα.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει και ο Μπάμπης Τεννές τόνωσε επιθετικά την ομάδα του με τις αλλαγές που έκανε. Οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν και ισορρόπησαν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει αμφίρροπο. Ο Παναιτωλικός δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει, ενώ από την πλευρά του και ο ΟΦΗ απείλησε δίχως όμως να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπερτίν, Παπουλής, Βερόν (90′ Ρόβας), Κάλαϊτζιτς (74′ Κατσικογιάννης), Τάντιτς (34′ Μπουλούτ), Αγρίτης, Καμπάνταης.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Μουμίν (46′ Καούνος), Μπουμάλ (53′ Κούσας), Μπαϊκαρά (66′ Παππάς), Θεοδωρίδης, Γκούρμα.

Μία απαράδεκτη ενέργεια έκανε με το τέλος του αγώνα, ο Ρότσα. Αρχικά άπλωσε το χέρι του για να χαιρετίσει τον διαιτητή αλλά όταν ο τελευταίος έδωσε το δικό του, ο παίκτης του Παναιτωλικού δεν έκανε χειραψία. Αντίθετα, τράβηξε επιδεικτικά το χέρι του και. έξυσε τη μύτη του. Η εικόνα καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και φυσικά δεν τιμά τον ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.