«Διπλό» της Δόξας στην Κομοτηνή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Πανθρακικού πήρε η Δόξα Δράμας, που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως να σκοράρει.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Πανθρακικού πήρε η Δόξα Δράμας, που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως να σκοράρει. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι υπέστησαν την τρίτη ήττα τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους με συνέπεια να χάσουν κι άλλο έδαφος στην κατάταξη.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος αλλά οι Δραμινοί ήταν περισσότερο ουσιαστικοί σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους και στο 30′ κατάφεραν να προηγηθούν. Στο λεπτό εκείνο, ο Κάπελ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων μετά από μπαλιά του Σιάκκα, και πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο.

Από τη στιγμή της επίτευξης του τέρματος, η Δόξα έδωσε χώρο στον αντίπαλό της, οποίος βγήκε μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι «μαυραετοί» οπισθοχώρησαν πλήρως και έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Σέρεμετ. Ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να απειλήσει αλλά στο 84′ ζήτησε πέναλτι όταν μετά από γυριστό σουτ του Σουλτανίδη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρακώστα, εντούτοις ο διαιτητής δεν είδε παράβαση. Τελικά, η Δόξα κράτησε μέχρι τέλους την πολύτιμη νίκη.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Ρομπέρ, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Νίκεζ, Ρεκλείτης, Ούλμερς, Σουλτανίδης, Κριστ (67′ Μαλκί), Αρσενίεβιτς.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Μπαξεβανίδης, Πακάλτσης, Καρακώστας, Σιάκκας, Λίμα, Χατζηπαντελίδης (81′ Χλωρός), Ρούτσης (73′ Μαραγκός), Κάπελ, Μαρκόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.