Νηστίσιμο θέαμα στην Καισαριανή

Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους ο Εθνικός Αστέρας και η Δόξα Δράμας, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Καισαριανή.

Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους ο Εθνικός Αστέρας και η Δόξα Δράμας, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Καισαριανή. Πολύ φτωχό το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο αντίπαλοι.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό στο πρώτο 20λεπτο αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Ο Εθνικός Αστέρας διατήρησε ελαφρά υπεροχή δίχως, όμως, να απειλήσει την εστία της Δόξας Δράμας, η οποία από την πλευρά της, δεν έδειξε ικανή να απειλήσει.

Το. σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις. Έτσι, το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών των αντιπάλων.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντελής): Κοτταράς, Φραγκής (60′ Μπενίσκος), Τραορέ, Σκάρος, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Σανόκο, Φραντζεσκί, Λουάμο (86′ Αργυρίου), Παπαζούδης.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Γκονζάλες (50′ Μοσχάκης), Μαρκόφσκι, Τσιμπλίδης (90′ Ντε Φαρία), Λίμα, Βέρτζος, Κάπελ (67′ Αλεξάντροβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.