Κωστούλας: «Υπεύθυνος είναι ο Ντεμόλ»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για ότι έγινε στην αναμέτρηση της Δευτέρας μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για ότι έγινε στην αναμέτρηση της Δευτέρας μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού και για το ενδεχόμενο της επανάληψης του αγώνα. Φυσικά ο Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε και στην στάση του προέδρου των Ιωαννίνων αλλά και στην ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε στον  «Sentra fm 103,3» :

Για την πιθανή επανάληψη της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα, όπως ζήτησε η ομάδα των Ιωαννίνων:
“Απ’ ότι ξέρω κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και ο κύριος Χριστοβασίλης το είπε ως συνέχεια μιας συγγνώμης που ζήτησε χθες. Το πιστεύω πως το εννοούσε γιατί τον εκτιμώ και έχουμε πολύ καλή σχέση, αλλά ξέρω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα”.

Για την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα και την μη τήρηση του fair paly:
“Δεν νομίζω πως το fair play είναι σχετικό στην Ελλάδα. Νομίζω πως τηρείται και ειδικά η ομάδα μου το πράττει. Δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ ένας δικός μας παίκτης αυτό που έγινε χθες. Μου κάνει εντύπωση γιατί αυτή η ιστορία αμαυρώνει την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννενα. Μπορεί ο πρόεδρος, κύριος Χριστοβασίλης, να το καταδίκασε και να ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι παίκτες με την τεχνική ηγεσία φέρθηκαν με την ίδια ηθική που απαιτείται. Βάζω τον κύριο Ντεμόλ ως κύριο υπεύθυνο της μη τήρησης του fair play. Αν είσαι σοβαρός προπονητής, εγώ θα άφηνα να βάλουν ένα γκολ μετά.

Για την στάση του προέδρου των Ιωαννίνων:
“Ο κύριος Χριστοβασίλης, επειδή καθόμασταν δίπλα στις εξέδρες, ξέρω πως πήρε τηλέφωνο στον πάγκο της ομάδας και μιλούσε μ’ έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήμουν δίπλα και τους είπε να κάνουν ένα πέναλτι, να κάνουν ένα χέρι. Ζήτησε και αυτό αλλά και να βγει ο παίκτης που σημείωσε το τέρμα εκτός αγώνα και να μείνουν τα Γιάννενα με εννέα παίκτες. Αυτή τη στιγμή δε λέω κάτι υπερβολικό. Οι φίλαθλοι ήταν εξαγριωμένοι και φώναζαν. Εγώ προσπάθησα να τους ηρεμήσω λέγοντας τους πως ο κύριος Χριστοβασίλης ζήτησε να κάνουν πέναλτι, πράγμα που στο τέλος δεν έγινε. Τότε ή αυτός που πήρε την εντολή δεν την εκτέλεσε ή δεν μου είπε όλη την αλήθεια. Με στενοχωρούν και τα δύο αυτά πράγματα. Θα ήταν καλό, άξιο και ηθικό να βγει έξω ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα και να πει πως έκανε ότι μπορούσε και δεν με άκουσαν. Εγώ αυτό που εισέπραξα είναι πως το είπε και δεν τον άκουσαν. Αν δεν τον άκουσε ο Ντεμόλ, ήταν ανήθικο αυτό που έκανε. Είναι υποκριτικό να λέει πως όλα αυτά έγιναν από ασυνεννοησία. Ήταν δίπλα στον πάγκο τους ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ο Μάκης Μπελεβώνης και άκουγε που έλεγαν στο πάγκο των Ιωαννίνων ο Ντεμόλ και οι άλλοι πως θέλει δύο λεπτά να τελειώσει ο αγώνας και πέστε κάτω. Θέλανε το αποτέλεσμα και στιγματίζεται ένα ιστορικό σωματείο από την πράξη ενός Ντεμόλ”.

Για την ένταση που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια:
“Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Χριστοβασίλης ανέφερε πως υπήρχε ένταση στα αποδυτήρια. Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα. Δεν μπαίνει κανείς στα δικά μας αποδυτήρια. Το έχουμε φρούριο και δεν απειλούνται ποτέ οι παίκτες”.

Για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα του Παναιτωλικού:
“Έχουμε έναν τεχνικό με εμπειρία και γνώση της κατηγορίας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η αλλαγή έγινε επειδή ο κύριος Τεννές είναι λίγο καλύτερος από τον κύριο Νταλακούρα σε θέμα εμπειρίας και σε γνώση της κατηγορίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.