Επικράτησαν οι Κρητικοί

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΟΦΗ, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της Βέροιας μετά από παιχνίδι που είχε μεγάλη ένταση.

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΟΦΗ, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της Βέροιας μετά από παιχνίδι που είχε μεγάλη ένταση. Οι Κρητικοί είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Το παιχνίδι έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί, γεγονός που δυσκόλεψε τον ΟΦΗ, ο οποίος προσπάθησε να αναλάβει από την αρχή την πρωτοβουλία. Οι Ηρακλειώτες έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 25′ με τον Αγρίτη, που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Συμεωνίδη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι Ημαθιώτες σκόραραν με τον Καλτσά αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Μακεδονίας ήλεγξε το ρυθμό στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, που ήταν αρκετά καλό.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και στο 60′ ο Βλόνταρτσικ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπάρμπα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πάντως, οι Ημαθιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό της “εσχάτης των ποινών” υποστηρίζοντας ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Αγρίτης, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το γεγονός ότι η “βασίλισσα του Βορρά” έπαιζε με παίκτη λιγότερο, εντούτοις ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πίεσε τον ΟΦΗ αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Όμως, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, στις καθυστερήσεις ο Μανούσος με πλασέ πέτυχε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως στο 80′ αποβλήθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος για. καθυστέρηση αφού ο διαιτητής έκρινε ότι άργησε να δώσει την μπάλα, την οποία είχε. κοντρολάρει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα όταν ήρθε προς το μέρος του.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Κιάσσος, Χαριτωνίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς (81′ Βερόν), Κατσικογιάννης (46′ Ρούσεφ), Αγρίτης, Γιακούμπου (88′ Μανούσος), Βλόνταρτσικ.

Βέροια (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλογέρης, Καλτσάς, Οικονόμου, Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Τσιάτσιος.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.