Κατσικογιάννης: “Ντροπιαστικές στιγμές”

Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και στον ΟΦΗ να έληξε, άλλα στην ουσία δεν έχει τελειώσει οριστικά. Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Κατσικογιάννη ο οποίος χαρακτήρισε την αναμέτρηση ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και στον ΟΦΗ να έληξε, άλλα στην ουσία δεν έχει τελειώσει οριστικά. Το τρίτο ημίχρονο αναμένεται να παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες. Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Κατσικογιάννη ο οποίος χαρακτήρισε την αναμέτρηση ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών ισχυρίζεται ότι ο διαιτητής του στέρησε το γκολ κι επισημαίνει ότι μετά το συμβάν με την επίθεση του οπαδού των Ιωαννίνων στο Βεζυρίδη, το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε για να μην τιμωρηθεί, ενώ παράλληλα πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα από το εισιτήρια για τη Super League.

“Είναι ντροπή και κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατά τη γνώμη μου φταίει ο διαιτητής. Από τη στιγμή που διέκοψε το παιχνίδι, έπρεπε να το κάνει οριστικά. Εμείς δεν έχουμε παράπονα από την διοίκηση των Ιωαννίνων και ούτε έχουμε πρόβλημα οι παίκτες μεταξύ μας. Όμως αν ο οπαδός που μπήκε μέσα κρατούσε ένα μαχαίρι τι θα γινόταν; Όλοι μας πανικοβληθήκαμε. Είναι μια μερίδα οπαδών που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο”, τόνισε αρχικά για να καταλήξει: “Ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το ματς. Υπήρχε κίνδυνος για την σωματική μας ακεραιότητα”.

Ο Κατσικογιάννης αναφέρθηκε και στο γκολ που στερήθηκε: “Η μπάλα πέρασε τη γραμμή το είδα αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ο επόπτης το είδε ότι ήταν γκολ σηκώθηκε, αλλά ο διαιτητής το πήρε πάνω του και το ακύρωσε”.

Για το αν θα έπρεπε να αποχωρήσει ο ΟΦΗ από την αναμέτρηση επισήμανε: “Το αν έπρεπε να αποχωρήσουμε ή όχι δεν ήταν θέμα δικό μας αλλά απόφαση της διοίκησης. Εμείς παίξαμε για να μην τιμωρηθούμε”.

Τέλος αναφερόμενος στο μέλλον του στον ΟΦΗ, είπε: “Πιστεύω στην ομάδα μου. Έχουμε καλό υλικό, τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, υπάρχουν άλλα 17 παιχνίδια, ανάμεσα τους και κρίσιμα ματς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. ΠΑΣ Γιάννενα, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός, θεωρώ πως είναι οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους”.

Σόφη Κουλούρη
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.