Ισοπαλία με γιούχες στην Κρήτη

Οδυνηρή ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησε ο ΟΦΗ στον Πιερικό με συνέπεια να χάσει κι άλλο έδαφος στην κατάταξη της Football League.

Οδυνηρή ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησε ο ΟΦΗ στον Πιερικό με συνέπεια να χάσει κι άλλο έδαφος στην κατάταξη της Football League. Οι γηπεδούχοι έμειναν και πάλι μακριά από τον καλό τους εαυτό, ενώ οι Μακεδόνες πρόσθεσαν έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους.

Οι Κρητικοί επιχείρησαν να μεταφέρουν από την αρχή το παιχνίδι στα καρέ του Πιερικού όμως παρά το γεγονός ότι διατήρησαν την υπεροχή, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των Μακεδόνων.

Οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν -πιέζοντας ψηλά- να. βραχυκυκλώσουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Καρακούτση. Η διπλή ζώνη άμυνας του Πιερικού επέτρεπε στον ΟΦΗ απλώς να διατηρεί. φλύαρη υπεροχή.

Οι Κατερινιώτες κράτησαν -σχετικά εύκολα- το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τέλους και πανηγύρισαν την ισοπαλία, τη στιγμή που οι οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμαζαν άγρια τους παίκτες της ομάδας τους.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπερτίν, Πίτσος, Μπούρμπος, Κιάσσος, Βερόν, Κάλαϊτζιτς (69′ Κατσικογιάννης), Ζορμπάς, Αγρίτης, Γιακούμπου (78′ Γκουεΐ), Βλόνταρτσικ.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Καρακούτσης, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Κοντέων, Πέτρου, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (85′ Κωνσταντινίδης), Χατζής, Γκουγκουλιάς (90′ Καλαγκάνης), Λόπεζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.