Θρίαμβος και… επεισόδια!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας πέτυχε ο Θρασύβουλος σε ένα παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε η ένταση.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας πέτυχε ο Θρασύβουλος σε ένα παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε η ένταση. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αφού τα νεύρα ήταν τεντωμένα. Πάντως, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η τάξη αποκαταστάθηκε.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άσκησαν πίεση στην εστία του Σιδεράκη. Μάλιστα, στο 17′ κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ντοριβάλ, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση.

Τα χειρότερα, όμως για την Αναγέννηση, ήρθαν αργότερα. Στο 44′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με σουτ του Ζαχαρόπουλου και πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Πάντως, στην ανάπαυλα σημειώθηκε ένταση στα αποδυτήρια των διαιτητών από τους οπαδούς των γηπεδούχων που διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θρασύβουλος κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα, ενώ στο 85′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Ζαχαρόπουλο, που πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα Καρακώστα. Όμως, οι Καρδιτσιώτες αντέδρασαν έντονα επειδή οι αντίπαλοί τους δεν σταμάτησαν το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι υπήρχε τραυματισμός του Δούκα (λίγο αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο) προτού ο Ζαχαρόπουλος βρεθεί σε θέση βολής.

Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Αντώνη Μανίκα πέτυχε και τρίτο τέρμα με πέναλτι (σε χέρι του Θεοδοσιάδη), το οποίο αξιοποίησε ο Κατσίκης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Βέλα Τζούνιορ, Μπιτέλης, Μπουντούρης, Ντοριβάλ, Ροντρίγκο, Χατζηρίζος.
Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Κολοτούρος, Βαλεριάνος, Κακαράς, Ζώνας, Πρίπου, Τσούτσουρας, Παληγεώργος, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος, Τσιλιγκίρης.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.