Αγρίτης: “Κανένας δεν περισσεύει”

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Ανέστης Αγρίτης έδωσε τις ευχές του για το 2011, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του.

Ο Ανέστης Αγρίτης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ και έδωσε τις ευχές του για το 2011, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του αλλά και στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Πιερικό.

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και όποια προβλήματα έχει η κάθε οικογένεια να ξεπερασθούν στο 2011. Στην ομάδα μου να υλοποιηθεί ο στόχος που έχει θέσει», τόνισε ο έμπειρος επιθετικός, ενώ για τον ΟΦΗ ανέφερε: «Η προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ είναι συνολική. Οι επιτυχίες, αλλά και οι όποιες αποτυχίες ανήκουν σε όλους. Η ομάδα μας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στη θέση που θέλει. Φυσικά στη προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει».

– Είσαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου;

– Νομίζω ότι γενικά είναι καλή η συγκομιδή των βαθμών, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους και να είμαστε πιο κοντά στην πρώτη θέση. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε. Όμως το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα καλύψει τις απώλειες που έχει. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και προσπάθεια. Θέλω όμως να επισημάνω ότι σε ένα πρωτάθλημα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και απώλειες. Δεν είναι γεγονός που ευχαριστεί τους παίκτες. Όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και οι όχι καλές εμφανίσεις.

– Η διακοπή λόγω των εορτών σας έχει επηρεάσει εν όψει της συνέχειας;

– Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε. Συγχρόνως η ομάδα μας από την περασμένη Δευτέρα δουλεύει καθημερινά με στόχο να βρεθεί στο καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα μας με αντίπαλο τον Πιερικό. Όπως έχω πει και στο παρελθόν δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για μας. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και δεν θέλω να αναφέρω πάλι τους λόγους. Φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση ο Πιερικός. Πιστεύω όμως στην έδρα μας εμείς το πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης. Εφόσον εμείς θα παρουσιαστούμε σοβαροί, δυνατοί, παθιασμένοι για τη νίκη δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Όλοι θέλουμε την διάκριση της ομάδας μας. Ο φίλαθλος κόσμος το έχω πει και θα το επαναλάβω και σήμερα είναι ο δωδέκατος παίκτης του ΟΦΗ. Όλοι ενωμένοι σαν μια δυνατή οικογένεια μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Είναι φυσικό ότι και στο ματς με το Πιερικό ο κόσμος περιμένουμε να είναι ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ».

…Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.