Έπιασε δουλειά ο Χαραλαμπίδης

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέλαβε τη... σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας του Ιωνικού από τον Γιάννη Πετράκη...

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέλαβε τη… σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας του Ιωνικού από τον Γιάννη Πετράκη και το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Λίγο πριν αρχίσει το πρόγραμμα της ομάδας της Νεάπολης, ο Πετράκης αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του λέγοντας: «Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα του Ιωνικού. Ήταν προσωπική επιλογή μου και θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα για ότιδήποτε χρειαστεί ο Ιωνικός»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χαραλαμπίδης αφού ευχαρίστησε τον Πετράκη, παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον νέο προπονητή. Ο Χαραλαμπίδης κατά την παρουσίασή του είπε: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά ο Ιωνικός».

Στο μεταξύ, στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκε και ο Γιώργος Μελαμπιανάκης, ο οποίος αφού μάζεψε τα πράγματα του αποχαιρέτησε κι αυτός από την πλευρά του τους πρώην συμπαίκτες του και αναχώρησε για την πόλη της Καρδίτσας, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση.

Την Τετάρτη στις 15:00 ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Καλλιθέα στη έδρα της. Στο φιλικό θα αγωνιστούν υπό δοκιμήν παίκτες από το εξωτερικό.

…Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.