Καλλιθέα: «Έχουμε εξοφλήσει τον Μαρκομιχάλη»

Ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαρκομιχάλη, εξέδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον παίκτη.

Ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαρκομιχάλη, εξέδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον παίκτη. Σε αυτήν κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον ποδοσφαιριστή, επειδή -όπως υποστηρίζει- έδωσε συνέχεια στην υπόθεση στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατέθεσε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο όλες τις αποδείξεις που αφορούν την υπόθεση Μαρκομιχάλη, με τις οποίες αποδεικνύεται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του ποδοσφαιριστή. Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων την περασμένη εβδομάδα, καθώς και των τηλεφωνημάτων που δεχθήκαμε τις τελευταίες ημέρες από φιλάθλους που δεν έχουν ενημερωθεί για το τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση, επανερχόμαστε στο θέμα για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα με έκπληξη πληροφορήθηκε απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με την οποία η ομάδα μας δήθεν οφείλει χρήματα στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μαρκομιχάλη.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διάλυση των συκοφαντικών επιθέσεων που δέχθηκε η ομάδα μας, η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοινώνει τα εξής:

1) Ο κ. Μαρκομιχάλης έλαβε από τον Σύλλογό μας όχι μόνο το ποσό των 7.000 ευρώ που αποτελούσαν δεδουλευμένες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, αλλά εκμεταλλευόμενος τη ‘βιομηχανία’ των προσφυγών εισέπραξε από την Καλλιθέα και πρόσθετα μη δεδουλευμένα χρήματα ύψους 36.700 ευρώ, για την επόμενη χρονιά στην οποία βέβαια δεν αγωνίσθηκε με την ομάδα μας.

2) Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες η ΠΑΕ Καλλιθέα εξόφλησε πλήρως τον ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας συνολικά στον κ. Μαρκομιχάλη 42.796 ευρώ εκ των οποίων σε τόκους περίπου 6.000 ευρώ. Όλες οι αποδείξεις για την πλήρη εξόφληση των απαιτήσεων, με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και του δικηγόρου του βρίσκονται στη διάθεσή μας και βέβαια θα αποσταλούν στη Δικαιοσύνη.

3) Η ομάδα μας διασύρεται στην κοινή γνώμη ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή αλλά η ευθύνη πλέον βαρύνει τον κ. Μαρκομιχάλη, ο οποίος συνέχισε δικαστικώς μία διεκδίκηση για την οποία έχει εξοφληθεί πλήρως. Η αναστάτωση που προκάλεσε η ‘είδηση’ στους φίλους της Καλλιθέας δεν γνωρίζουμε σε τι αποσκοπούσε και ποιους εξυπηρετούσε.

4) Διαβεβαιώνουμε καταρχήν τους φιλάθλους μας αλλά και όλη την αθλητική κοινή γνώμη, ότι η ΠΑΕ Καλλιθέα είναι από τις ελάχιστες ομάδες, που έχουν τακτοποιήσει μία σειρά προσφυγών, παρελθούσας περιόδου 2008-09 στην οποία ως γνωστόν δεν ασκούσε διοίκηση ο κ. Σαλευρής, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία.

5) Ενημερώνουμε ότι θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια αθλητικά και πολιτικά όργανα της Δικαιοσύνης ώστε αυτοί που ευθύνονται για την απόπειρα διασυρμού της ομάδας μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Απλώς για την ενημέρωση της κοινής γνώμης επισυνάπτουμε αντίγραφο της τελευταίας απόδειξης με ημερομηνία 6-7-2010 με την οποία ο κ. Μαρκομιχάλης υπογράφει την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.