Χαραλαμπίδης: “Οι ζημιές είναι ολοκληρωτικές”

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα και περιελάμβαναν πετροπόλεμο ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Παράλληλα, προανήγγειλε συνάντηση με τους φιλάθλους, ενώ για μία ακόμη φορά κάλεσε όποιον θέλει, να συμμετάσχει στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Η δήλωση Χαραλαμπίδη έχει ως εξής: «Είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε σε αοριστίες και  γεγονότα τα οποία δεν έγιναν ποτέ. Στο στάδιο Νεαπόλεως-Νίκαιας  την ώρα έναρξης του αγώνα υπήρχαν στο γήπεδο 10 αστυνομικοί με αποτέλεσμα να δούμε αυτά που είδαμε μιας και ολόκληρη η αστυνομική δύναμη βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας. Ως νέα διοίκηση θέλουμε όλους τους φιλοξενούμενους στην έδρα μας, αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη καλό θα είναι να το μεταφέρουν εκτός του γηπέδου και να ξεσπάνε στο σπίτι τους.

Η ΠΑΕ Ιωνικός καταδικάζει τα γεγονότα και το ίδιο είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει και η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Οι ζημιές εντός γηπέδου, ειδικά στη θύρα φιλοξενούμενων είναι ολοκληρωτικές με σπασμένα καθίσματα να κοσμούν την εικόνα της θύρας. Οι μάσκες πέφτουνε για το ποιος αγαπάει την ομάδα και προστατεύει το γήπεδό της. Ο κοσμος θα πρέπει να αποβάλει τους λίγους.

Αναφορές σε γεγονότα που κοσμούν τη φαντασία του οποιουδήποτε που αναφέρεται επίσημα ως φίλαθλος και ειναι καλύτερα από σενάριο του Μάρτιν Σκορτσέζε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντάμε. Θα γίνει επίσημη συνάντηση με τους φιλαθλους την Τετάρτη 22/12/2010 για να δούμε ποια είναι η επίσημη θέση των συνδέσμων.

Τέλος, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όσους θέλουν να συμμετέχουν μαζί μας διοικητικά. Μην ξεχνάμε ότι μετά από πολλά χρόνια ο Ερασιτέχνης συμμετέχει μαζί μας στο διοικητικό σχήμα».

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.