“Μοιρασιά” στα Τρίκαλα

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στα Τρίκαλα, όπου η ομώνυμη ομάδα και η Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε έναν αγώνα που είχε ενδιαφέρουσα διακύμανση στο σκορ.

Οι Ημαθιώτες αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους στο 28′ όταν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο λεπτό εκείνο ο Σαϊτιώτης μετά από λάθος γύρισμα του Χρήστου, έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλοί διατήρησαν την υπεροχή στη συνέχεια, όμως δεν έδειχναν ικανοί να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των Μακεδόνων και να απειλήσουν την εστία του Καντιμοίρη. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν από την ανάπαυλα, ο ΑΟΤ κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κοντογουλίδη έπειτα από σέντρα του Μίνγκα.

Οι Τρικαλινοί αναζήτησαν και το δεύτερο γκολ προκειμένου να φτάσουν στην ολική ανατροπή και το πέτυχαν στο 65′ όταν ο Ρούσεφ από πλάγια θέση επιχείρησε σέντρα σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Εντούτοις, οι Ημαθιώτες δεν παραδόθηκαν και έντεκα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχαλόπουλος από τον Γιώτα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαϊτιώτης. Πάντως, οι άνθρωποι των Τρικάλων διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του πέναλτι εκτιμώντας ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Στα λεπτά που απέμεναν ως τη λήξη της συνάντησης, δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 2-2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Πάντως, στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλί.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Κόρμπος, Μανουσάκης (83′ Μπαριέντος), Μίνγκας (88′ Σπασόγεβιτς), Γιώτας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι, Κοντογουλίδης, Χρήστου, Ρούσεφ (87′ Σαββίδης).
ΒΕΡΟΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καντιμοίρης, Καλί, Αμαραντίδης (46′ Αουρέλιο, 79′ Καλτσάς), Καλογέρης, Τσιάτσιος, Γεωργιάδης (63′ Καγκιούζης), Μιχαλόπουλος, Μπάρμπας, Σαμαράς, Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.