Ο Πανθρακικός τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τη νίκη

Ο Εθνικός Αστέρας δεν ήταν καλύτερος του Πανθρακικού, σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, όμως, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1.

 Η ομάδα της Κομοτηνής άσκησε πίεση στους Πειραιώτες αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό σκοράροντας μόλις στο 1′ με σουτ του Παλάσκα έπειτα από προσπάθεια του Διαμαντή.

Στη συνέχεια, ο Πανθρακικός ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε τους Καισαριανιώτες αναζητώντας το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 31′ όταν ο Ρομπέρ εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Αθηναίων.

Και ενώ ο Πανθρακικός έπαιζε… μονότερμα τον αντίπαλό του (είναι ενδεικτικό ότι κέρδισε δώδεκα κόρνερ στο πρώτο μέρος έναντι κανενός!), εντούτοις ο Εθνικός Αστέρας κόντρα στη ροή του αγώνα, πέτυχε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 45′ μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Φραντζεσκί έφυγε μόνος του και πλάσαρε σωστά τον Κουτσόπουλο, διαμορφώντας το 1-2.

Στην επανάληψη, ο Πανθρακικός, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Ρομπέρ, άσκησε και πάλι ασφυκτική πίεση στην εστία του Γκίτκου. Εντούτοις, παρά το γεγονός ότι οι γηπεχδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησαν και ο Εθνικός Αστέρας πρόσθεσε στη συγκομιδή του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Αρσενίεβιτς, Λόπες, Ζησόπουλος, Παπουλής, Ρομπέρ, Σουλτανίδης, Μαρσελάο.
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Φραγκής (51′ Παπαζούδης), Διαμαντής, Αντονι, Παριανός, Καρατζάς, Χωριανόπουλος, Φραντζεσκί, Τραορέ, Παλάσκας, Λουάμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.