Επέστρεψαν στις προπονήσεις Γιαννιτσανάκης, Γκόγκας

Με σχετικά δυνατούς ρυθμούς συνεχίσθηκε την Τετάρτη η προπόνηση του Εθνικού Αστέρα εν όψει της αναμέτρησης της Δευτέρας κόντρα στον ΟΦΗ, στην Καισαριανή.

Με σχετικά δυνατούς ρυθμούς συνεχίσθηκε την Τετάρτη η προπόνηση του Εθνικού Αστέρα εν όψει της αναμέτρησης της Δευτέρας κόντρα στον ΟΦΗ, στην Καισαριανή. Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι παίκτες του Νίκου Παντέλη με τον τεχνικό να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Το ευχάριστο για τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα είναι η επιστροφή των ποδοσφαιριστών Γιαννιτσανάκη και Γκόγκα που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και είχαν απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Οι  επιθετικοί των “ερυθρόλευκων”  έβγαλαν κανονικά όλο το πρόγραμμα, και  υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Δευτέρας. Δεδομένη είναι η απουσία του Γκίκα που είναι τραυματίας και φυσικά δεν μπορεί να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Η προετοιμασία των παικτών του Εθνικού Αστέρα θα συνεχισθεί την Πέμπτη στο γήπεδο της Καισαριανής με την επικέντρωση όλων στο παιχνίδι της Δευτέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.