Συνεχίζει ο Δημήτρης Σπανός στον πάγκο

Ο Δημήτρης Σπανός κατέρριψε το ρεκόρ παραμονής στον πάγκο της Παναχαϊκής επί προεδρίας Κούγια και το συγκεκριμένο στατιστικό είναι άκρως αξιοσημείωτο, όσον αφορά στην φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Σπανός κατέρριψε το ρεκόρ παραμονής στον πάγκο της Παναχαϊκής επί προεδρίας Κούγια και το συγκεκριμένο στατιστικό είναι άκρως αξιοσημείωτο, όσον αφορά στην φετινή σεζόν. Ο Αιγιώτης τεχνικός έγινε ο πρώτος που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την χρονιά στον «κοκκινόμαυρο» πάγκο και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Όλα συνωμοτούν στο ότι ο Σπανός θα συνεχίσει στις τάξεις της πατρινής ομάδας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του έμπειρου προπονητή. Σίγουρα η αβεβαιότητα στο θέμα της έδρας βάζει σε σκέψεις τον Σπανό, όμως υπάρχει διάθεση, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο άντρες θα δώσουν τα χέρια.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας Πρωτοβουλίας (Οικονομόπουλος, Κλαουδάτος, Παπαγεωργίου) τα είπαν χτες το πρωί με το ΔΣ της Ερασιτεχνικής και η συνάντηση διεξήχθη σε άκρως φιλικό κλίμα.Τα μέλη της ομάδας Πρωτοβουλίας ζήτησαν από την Ερασιτεχνική να επισπεύσει τις διαδικασίες, με σκοπό να επιστρέψει η Παναχαϊκή στην φυσική της έδρα, την Αγυιά, πράγμα που είναι απαίτηση όλων των φίλων της ομάδας, αλλά δεν πήραν συγκεκριμένη απάντηση. Επίσης, τέθηκε πρόταση για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης, όπως έχει γίνει σε άλλες μεγάλες ομάδες, όμως θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.