Εν αναμονή ανακοινώσεων στην Παναχαϊκή

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την προεδρία της ΑΕΛ και οι εξελίξεις που «τρέχουν» στο «στρατόπεδο» της ομάδας του κάμπου επηρεάζουν το αντίστοιχο της Παναχαϊκής, που αναμένει τη διάδοχη κατάσταση.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την προεδρία της ΑΕΛ και οι εξελίξεις που «τρέχουν» στο «στρατόπεδο» της ομάδας του κάμπου επηρεάζουν το αντίστοιχο της Παναχαϊκής, που αναμένει τη διάδοχη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις για την μεταβίβαση της Παναχαϊκής είναι πιθανό να γίνουν την Πέμπτη, όπου και θα φανεί ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από την κίνηση, την οποία έχει επιμεληθεί ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ποτής Τσιριμπής.

Η Παναχαϊκή παραμένει «ακέφαλη», μετά την φυγή του Κούγια για την Λάρισα, αλλά ο νέος μεγαλομέτοχος δεν θα αργήσει να βρεθεί. Οι εκδοχές περί ανάληψης του «κοκκινόμαυρου» θώκου δίνουν και παίρνουν και όλοι ευελπιστούν στο να βρεθεί μια υγιή λύση. Ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του, αφήνει να υπονοηθεί πως έχει δώσει τα χέρια με επιχειρηματίες, όμως εύχεται να βρεθεί κάποια λύση από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πατρινοί επενδυτές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Καλλέργη και Κώστα Χρυσανθόπουλο, με τον δεύτερο να έχει πραγματοποιήσει δηλώσεις στην «Match», με τις οποίες αποκάλυπτε πως προτίθεται να ασχοληθεί με την Παναχαϊκή, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Αλέξης Κούγιας. Ένα ακόμη σενάριο, που ενισχύεται από την παρουσία του Ποτή Τσιριμπή, καταπιάνεται με φερόμενους επενδυτές, οι οποίοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό, γεγονός που διαψεύστηκε από τον Αλέξη Κούγια.

Άλλο ένα σενάριο αφορά τον γνωστό ποινικολόγο και τον θέλει να διατηρεί τις μετοχές του, βάζοντας ως βιτρίνα στην προεδρία έτερους παράγοντες. Ούτε αυτή η πιθανότητα δείχνει αληθοφανής. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την οικονομική κατάσταση των νέων επενδυτών. Από τη μία, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο «Ράδιο Γάμμα» ότι οι νέοι επιχειρηματίες είναι μετρίου αναστήματος (οικονομικά) και από την άλλη μπέρδεψε τον κόσμο, λέγοντας πως θα αναλάβουν μάγκες, οι οποίοι διαθέτουν πολύ χρήμα. Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όμως μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη οι εξελίξεις θα έχουν δρομολογηθεί και το μυστήριο θα λυθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.