Παιχνίδι ζωτικής σημασίας για την Παναχαϊκή

Παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Στάθης Σταθόπουλος, στην Παναχαϊκή γνωρίζουν πως με διαφορετικό αποτέλεσμα από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, τα πράγματα για την παραμονή θα ζορίσουν ακόμα περισσότερο.

Παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Στάθης Σταθόπουλος, στην Παναχαϊκή γνωρίζουν πως με διαφορετικό αποτέλεσμα από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, τα πράγματα για την παραμονή θα ζορίσουν ακόμα περισσότερο. Κόντρα στην ομάδα της Καρδίτσας που βαθμολογικά είναι σχετικά άνετη καθώς έχει 26 βαθμούς, η Πατρινή ομάδα έστω και με 13 διαθέσιμους «πολεμιστές», θα παίξει όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια για το αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα, αγνοείται από τις 15 Νοεμβρίου όταν οι «κοκκινόμαυροι» είχαν κερδίσει στην έδρα τους τον Αχαρναϊκό.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής έχει «μάχιμους» 13 ποδοσφαιριστές. Οι Σαμπατάκος, Μητρόπουλος και Παπανικολάου δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών αλλά δεν είναι απίθανο να δηλωθούν και να καθίσουν στον πάγκο, ενώ στην περίπτωση του Πέδρο τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Στα θετικά πάντως για τον Σταθόπουλο, η επιστροφή του Γιώργου Λαμπρόπουλου στο κέντρο της «κοκκινόμαυρης» άμυνας μαζί με τον Μαρκ Ασίγκμπα που θα δέσει και πάλι τα μετόπισθεν. Ο Λαμπρόπουλος θα πάρει την θέση του Σαμπατάκου στο αρχικό σχήμα και ουσιαστικά αυτή θα είναι η μόνη αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στην Κέρκυρα.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης για την Παναχαϊκή, θα είναι ο Κουλούδης από το σύνδεσμο Λέσβου. Βοηθοί του θα είναι οι Πριόνας από την Εύβοια, ο Παπανικολάου από την Κορινθία, με τέταρτο τον Μανούχο από την Αργολίδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.