Θέλει να κρατήσει τον Θεολόγου

Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν τον προγραμματισμό και σκοπεύουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν τον προγραμματισμό και σκοπεύουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται και η πρόθεσή τους να διατηρήσουν στο ρόστερ τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσο Παντελή Θεολόγου.
Ο 21χρονος παίκτης (γεννημένος στις 7.5.1991) άρχισε από το Σούλι Παραμυθιάς (40 συμμετοχές με 15 γκολ), συνέχισε στον Αμβρακικό (26 συμμετοχές και 6 γκολ) και στη συνέχεια βρέθηκε στην Καισαριανή.
Ο Θεολόγου αρχικά αποτέλεσε μέλος της ομάδας Κ20 (της οποίας ήταν αρχηγός με 25 συμμετοχές και 8 γκολ) και στη συνέχεια βρέθηκε στην «πρώτη» ομάδα, όπου έκανε 8 συμμετοχές, ενώ δύο φορές φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεολόγου την περίοδο 2007-2008 φόρεσε και το εθνόσημο, καθώς είχε κληθεί στην Εθνική παίδων, ενώ ο ίδιος δείχνει να έχει φιλοδοξίες και αυτή την περίοδο δεν λείπουν οι προτάσεις από ομάδες ανώτερης κατηγορίας.
Πάντως, στην Καισαριανή βρίσκεται της νέας σεζόν και οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα έχουν αρχίσει τις συζητήσεις μαζί του, καθώς θέλουν να συνεχίσει στον σύλλογο και  θεωρούν ότι έχει πολλά να δώσει και κυρίως να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που πάνω τους θα «κτισθεί» η νέα ομάδα. Πάντως ο παίκτης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του και δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.