Άρχισαν επαφές με παίκτες

Στον Εθνικό Αστέρα άρχισαν την προσπάθεια να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες στην ομάδα και ασφαλώς η πιο σημαντική απ' όλες είναι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Στον Εθνικό Αστέρα άρχισαν την προσπάθεια να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες στην ομάδα και ασφαλώς η πιο σημαντική απ’ όλες είναι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Έτσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές για να τους εντάξει στη δύναμη του συλλόγου και σιγά-σιγά να αρχίσει να διαμορφώνεται η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην παρούσα φάση όλα δείχνουν ότι ο επικεφαλής του ΔΣ θα κινηθεί για την απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων και στην συνέχεια θα ακολουθήσου και κάποιοι έμπειροι.
Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο Αδαμάκης  συζητά με παίκτες που πήραν μέρος στις δοκιμές και άφησαν καλές εντυπώσεις, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση που του παρέδωσε ο Ανδρέας Σάννης, ο οποίος επέβλεπε την όλη διαδικασία.
Ο Αδαμάκης προβλέπεται να συναντηθεί και με ορισμένους παίκτες από την ομάδα Νέων του Εθνικού Αστέρα, με τους οποίους θα συζητήσει και θα κληθούν πολύ σύντομα να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.