Με Σαλαμαστράκη πέρασε από την Επανομή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την τρίτη διαδοχική, πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Επανομής χάρη σε γκολ του Σαλαμαστράκη λίγο πριν από το τέλος της συνάντησης.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την τρίτη διαδοχική, πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Επανομής χάρη σε γκολ του Σαλαμαστράκη λίγο πριν από το τέλος της συνάντησης. Πλέον, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βαδίζει ακάθεκτη προς τα πλέι οφ, ενώ οι αντίπαλοί της εξακολουθούν να προβληματίζουν μιας και στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές έχουν μόλις μία νίκη και συνολικά πέντε πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που ήταν σαφώς ανώτεροι καθώς επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Η πιο σημαντική φάση ήταν αυτή του 42′ όταν ο Μπεκιάρης εκτέλεσε φάουλ και ο Ασλανίδης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, το «σκηνικό» άλλαξε. Οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 48′. Συγκεκριμένα, έπειτα από πάσα του Τριανταφύλλου, ο Παππάς βγήκε τετ α τετ με τον Φιρινίδη αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ της Αναγέννησης απέκρουσε το σουτ του Κιάσσου με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Το ματς στη συνέχεια ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ αλλά να μην μπορούν να το πετύχουν.
Και πάνω που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα λήξει δίχως γκολ, στο 86′ ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Κιάσσος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Σαλαμαστράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης χαρίζοντας τη νίκη στα «λιοντάρια».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης (62′ Ναλμπάντης), Γεωργίου, Καραμανλής, Καρλάο, Γεωργιάδης (87′ Τράκις), Μαυροματίδης, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Μπεκιάρης (70′ Δεινόπαππας), Γκέσιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς (70′ Στεφανίδης), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Σιάκκας (46′ Παρασκευαΐδης), Κιάσσος, Παππάς (83′ Βουτσιάς), Τάντιτς, Μπανγκουρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.