«Έγιναν επεισόδια στα αποδυτήρια»

Για επεισόδια στα αποδυτήρια του AEL FC Arena έκανε λόγο ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης μία ημέρα μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Για επεισόδια στα αποδυτήρια του AEL FC Arena έκανε λόγο ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης μία ημέρα μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ τόνισε ότι η αποστολή της ομάδας του δέχθηκε επιθέσεις και κατήγγειλε -μεταξύ άλλων- τους «βυσσινί» Καούνο και Πλιάγκα. Επιπλέον, είπε ότι η συμπεριφορά του προέδρου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη το καλοκαίρι, ήταν ο λόγος που οι δύο ομάδες δεν παρέμειναν στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επικράτηση της ομάδας του την Τετάρτη τη χαρακτήρισε παληκαρίσια, ενώ για τη διαιτησία σημείωσε ότι έχει δει και πολλά χειρότερα και τόνισε πως στη φάση του… περίφημου πλάγιου άουτ, ο διαιτητής υπέδειξε άουτ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις Θεοδωρίδη στην «ΕΡΑ Σερρών»:
«Για αρχή να πω ότι είναι ακριβώς ίδια η κατάσταση με πρόπερσι και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Και τότε τη 2η αγωνιστική του 2ου γύρου ήταν όταν κάναμε την πρώτη νίκη μετά από καιρό. Και τότε είχαμε χάσει προηγουμένως με 2-1 από τον ΟΦΗ με διαιτητή τον Κύζα. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο».
Για την αναμέτρηση αλλά και τη διακοπή στη Λάρισα: «Έχουμε δει και πολλά χειρότερα πράγματα. Δεν δικαιολογούνται με αυτές τις αποφάσεις. Μου προξένησαν έκπληξη οι αντιδράσεις. Κάτι κρύβεται από πίσω. Όλη την εβδομάδα έλεγαν πως αν δε κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα δείτε τι θα γίνει. Καταγγείλαμε από ποδοσφαιριστές της Λάρισας, τον Καούνο και τον Πλιάγκα που επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους. Το ίδιο ισχύει και για τον γυμναστή της Λάρισας που ήταν απαράδεκτος. Έγιναν επεισόδια και στα αποδυτήρια με προπηλακισμούς, μπουνιές, κλωτσιές. Αυτό όμως ίσως να είναι καλό από την άλλη, καθώς ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές, να δουν πως μας φέρονται. Στη φάση του πλαγίου που φωνάζουν, η μπάλα είχε φύγει από τον ποδοσφαιριστή και βγήκε άουτ από το πλάγιο.
Δεν μπορεί μαζί με τη Λάρισα να κάνουμε 4-5 μήνες έναν αγώνα και να μας βάλουν μετά μαζί στο στόχαστρο. Να πω ότι ο Πανσερραϊκός ήταν πρώτος, εντάξει. Ήταν δύο ομάδες που είναι στην ίδια θέση και παλεύουν. Μέσα μου ένιωσα πραγματικά ότι το καλοκαίρι που δε δικαιωθήκαμε ίσως φταίει αυτή η συμπεριφορά του Πηλαδάκη. Πολλές φορές ειπώθηκε ότι ο Πανσερραϊκός την πλήρωσε εξαιτίας της ΑΕΛ και μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που το είπαν. Με στεναχώρησε γιατί δίναμε έναν αγώνα για να δικαιωθούμε. Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για την εικόνα της ομάδας στο ματς: «Ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και ό,τι λένε είναι για λαϊκή κατανάλωση. Είδαμε ποιος παραφέρθηκε στον αγώνα. Παίξανε παλικαρίσια οι παίκτες του Πανσερραϊκού και το κερδίσανε με το σπαθί τους. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, σε ένα τέτοιο κλίμα, ήταν σπουδαία νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.