Παναχαϊκή: Νέα προθεσμία της ΕΠΟ για την έκδοση των δελτίων

Εκεί που όλα έδειχναν πως η έκδοση των νέων δελτίων της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει οριστικά τελειώσει, η ΕΠΟ φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει νέα παράταση στην διοίκηση της Πατρινής ομάδας.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η έκδοση των νέων δελτίων της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει οριστικά τελειώσει, η ΕΠΟ φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει νέα παράταση στην διοίκηση της Πατρινής ομάδας.

Την Δευτέρα 29/2, τελειώνει η προθεσμία για τις μεταγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και μέχρι τότε υπάρχει το χρονικό περιθώριο για τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να πάρουν τα νέα δελτία στα χέρια τους. Είναι η μεγάλη ευκαιρία της «κοκκινόμαυρης» διοίκησης, έστω και την τελευταία στιγμή να κάνει την ανατροπή στο συγκεκριμένο ζήτημα και να δώσει την δυνατότητα στο Στάθη Σταθόπουλο και στους παίκτες να συνεχίσουν με περισσότερες βοήθειες και καλύτερες προϋποθέσεις στο πρωτάθλημα της Football League.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους νεαρούς παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από την Παναχαϊκή, καθώς η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Ήδη οι Λαθύρης, Σπυρόπουλος, Ρογγότης, Διγαλάκης έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. O Βασίλης Τσεβάς, ζήτησε μία εβδομάδα άδεια από την ΠΑΕ, δεν θα προπονείται και θα περιμένει την έκβαση της υπόθεσης για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Γιώργου Πετρόπουλου, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει στην Αχαϊκή με την «κοκκινόμαυρη» διοίκηση να μην αφήνει τον παίκτη να αποχωρήσει, περιμένοντας ίσως κάτι θετικό από την ΕΙΜ.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.