Η …ροπαλιά του Απόλλωνα Λάρισας!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι μεγάλες ανατροπές είναι λίγες και …καλές. Στη Football League και στις μικρότερες κατηγορίες ακόμα πιο σπάνιες! Κι όμως, αρκετά πρόσφατα ζήσαμε μια μεγάλη ανατροπή στα μέρη μας.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι μεγάλες ανατροπές είναι λίγες και …καλές. Στη Football League και στις μικρότερες κατηγορίες ακόμα πιο σπάνιες! Κι όμως, αρκετά πρόσφατα ζήσαμε μια μεγάλη ανατροπή στα μέρη μας. 

Τόπος: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Ημερομηνία: 22 Νοεμβρίου 2018

Θύτης: Απόλλων Λάρισας

Θύμα: Ηρακλής

Γεγονός: Ο Ηρακλής κέρδιζε 3-1 και τελικά έχασε 4-3! 

Ποδοσφαιρικό Συμπέρασμα: Όλα γίνονται! 

Με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τη δυναμική της έδρας και της “βαριάς” φανέλας, το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος μετράει μόλις δύο χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έμοιαζε εύκολη υπόθεση για τον “Γηραιό”. Ιδιαίτερα όταν οι “κυανόλευκοι’ βρέθηκαν στο 32ο λεπτό να προηγιούνται με 3-1 των Θεσσαλών με γκολ των Περόνε (10’), Κλέιτον (28’ ) και Καλτσά (32΄). 

Το ημίχρονο βρήκε τους Θεσσαλονικείς να έχουν ένα ισχυρό προβάδισμα και το “τρίποντο” έμοιαζε …σίγουρο. Όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό το απέδειξαν οι παίκτες του Απόλλωνα στο Καυτανζόγλειο.  Οι Λαρισαίοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 17ο λεπτό με τον Μαρκολίνο, ωστόσο πήγαν στα αποδυτήρια με το κεφάλι κάτω και τη λέξη – ήττα να βασανίζει το μυαλό τους. Τόσο που αποφάσισαν, όχι μόνο να μην χάσουν, αλλά και να φύγουν …νικητές, από μια αποστολή, η οποία έμοιαζε …αδύνατη! 

Το γκολ του Πολέτο στο 50ο λεπτό άφησε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας για τον Απόλλωνα, το τέρμα που πέτυχε ο Κοντοές έβαλε τους Θεσσαλούς και πάλι στο …παιχνίδι και σόκαρε τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα, οι λιγοστοί θεατές του Καυτανζογλείου είδαν ένα ματς – θρίλερ! Ο Ηρακλής που είχε τρία δοκάρια στο παιχνίδι ( δύο στο πρώτο και ένα στο δεύτερο μέρος), δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Τα λεπτά κυλούσαν, το άγχος έκανε τα πόδια των παικτών του “Γηραιού” να μοιάζουν σαν βαρίδια, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα το πίστεψαν και στο 86ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Με τον Μαρκολίνο. Το 4-3. Από 3-1. Απίθανο κι όμως …ελληνικό!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.