Έχασε το παιχνίδι η Λαμία, δικαιώθηκε η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε την ένσταση που είχε κάνει εναντίον του κύρους του ματς με τη Λαμία, κερδίζοντας πρωτοβάθμια το ματς με 3-0. Αιτία η αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε την ένσταση που είχε κάνει εναντίον του κύρους του ματς με τη Λαμία, κερδίζοντας πρωτοβάθμια το ματς με 3-0. Αιτία η αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν.

Αυτό αποφάνθηκε η αρμόδια επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, με αποτέλεσμα για τους Λαμιώτες ν΄ αφαιρούνται τρεις βαθμοί. Ελπίδα τους είναι η Επιτροπή Εφέσεων, στην οποία θα προσφύγουν.

Αυτό σημαίνει πώς ο Ολυμπιακός Βόλου, πλέον, η Λαμία και η Λάρισα έχουν από 39 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Βόρειου Ομίλου πίσω από τον Ηρακλή. Για την Αναγέννηση το «τρίποντο» αυτό είναι σημαντικό, μια και τους ανεβάζει από τους 20 στους 23 πόντους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“…Δέχθηκε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά του κύρους του αγώνα της 25-2-2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων(6.000)ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου(ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.