Για το «διπλό» στον Ταύρο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ματς με τον Φωστήρα στον Ταύρο, προκειμένου να ξεχάσει και τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα, από το κύπελλο Ελλάδος (18:00).

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ματς με τον Φωστήρα στον Ταύρο, προκειμένου να ξεχάσει και τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα, από το κύπελλο Ελλάδος (18:00). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο το «τρίποντο», προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά, που τους χωρίζει από τους διώκτες τους στον Νότιο όμιλο της Football League, εν όψει και της επικείμενης τιμωρίας, για τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.


Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα, καθώς δε θέλει η απογοήτευση, να επηρεάσει τους «κιτρινόμαυρους». Ο Έλληνας τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Πέτρο Μάνταλο.


Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί στο συγκεκριμένο ματς με τον Βούρα στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Σαρρή στο κέντρο της άμυνας. Οι Πεταυράκης και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ανάκογλου και Γιόχανσον σε ρόλους κεντρικών μέσων. Οι Πλατέλλας, Ντούνης και Ζόριτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.