«Ροπαλιά» στο 89′

Με γκολ του Πασά στο 89', ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου της Football League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε απόσταση 8 βαθμών από τη δεύτερη Λαμία.

Με γκολ του Πασά στο 89′, ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου της Football League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε απόσταση 8 βαθμών από τη δεύτερη Λαμία.

Ο «Γηραιός» μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 26′ με τον Κυριακίδη, όμως με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 54′ ο Γιαζιτζόγλου έφερε ξανά ισορροπία στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Αιγινιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τους φιλοξενούμενους και στο 89′ κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Πασά και να πάρει τη 13η φετινή του νίκη στη Football League.

Με αυτό το «τρίποντο» ο «Γηραιός» παρέμεινε στην κορυφή του βόρειου ομίλου με 42 βαθμούς,  σε αντίθεση με τον Αιγινιακό, ο οποίος είναι 8ος με μόλις 19 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (87′ Πασάς), Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης (76′ Τσιλιανίδης), Λουκίνας (62′ Περόνε).

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (46΄ Ρίκκα), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (70′ Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης (85′ Κ. Αχαλινόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.