Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή

Η ήττα από τον Παναιγιάλειο αποδείχθηκε μια κακή παρένθεση για τη Λαμία, καθώς τρεις μέρες αργότερε επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας 2-1 του Αγροτικού Αστέρα και απολαμβάνει ξανά την κορυφή. Αναβλήθηκε το Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ήττα από τον Παναιγιάλειο αποδείχθηκε μια κακή παρένθεση για τη Λαμία, καθώς τρεις μέρες αργότερε επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας 2-1 του Αγροτικού Αστέρα και απολαμβάνει ξανά την κορυφή. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 63’ και το 80’ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στη Λαμία (2-0), με τον Γκέσιο απλώς να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 89’.

Με το 7ο φετινό της «τρίποντο» η Λαμία επέστρεψε στην κορυφή της Football League έχοντας 22 πόντους και περιμένει «γκέλα» του Απόλλωνα Σμύρνης (παίζει εντός με τον Αχαρναϊκό) για να παραμείνει μόνη πρώτη.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσα αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (χιόνια) που πλήττουν την πόλη της Θεσσαλίας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.