Αραβίδης από άλλο πλανήτη

Ο Χρήστος Αραβίδης σημείωσε και τα τρία γκολ της ΑΕΚ, στη νίκη της Ένωσης επί του Παναιγιάλειου στο βροχερό «ΟΑΚΑ με 3-0 για τη 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Χρήστος Αραβίδης σημείωσε και τα τρία γκολ της ΑΕΚ, στη νίκη της Ένωσης επί του Παναιγιάλειου στο βροχερό «ΟΑΚΑ με 3-0 για τη 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Έλληνας παίκτης σκόραρε τρεις φορές για τους γηπεδούχους (39΄, 66΄, 85΄), βοηθώντας να φθάσει τις 12 νίκες σε 13 αγώνες στον Νότιο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ και να φθάσει τους 37 βαθμούς. Αντίθετα, ο Παναιγιάλιος υποχώρησε στη βαθμολογία μένοντας στους 16.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία πήρε μία νίκη σ΄ ένα βροχερό τερέν και κάτω από δύσκολες συνθήκες καιρού για τους δύο αντιπάλους, οι ασίστμεν Μάνταλος, Σοϊλέδης και Γροντής και οι Πλατέλλας (είχε δοκάρι) και Γιόχανσον.

Ο Έλληνας προπονητής είχε αρκετά προβλήματα απουσιών ν΄ αντιμετωπίσει, όπως και την αρχική διακοπή στο ματς λόγω χαλαζόπτωσης που δεν επέτρεψε στην ομάδα του να πιάσει ρυθμό. Μετά το 1-0 ο Πλατέλλας είχε τη δυνατότητα να κάνει το 2-0, όμως τον σταμάτησε το δοκάρι με αποτέλεσμα έτσι να ολοκληρωθεί το 45λεπτο.

Πολύ καλός για τον Παναιγιάλειο ήταν ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος, που έκανε επεμβάσεις κρατώντας σε νορμάλ επίπεδα το σκορ, ενώ προς το τέλος η Ένωση έκανε και συντήρηση για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα που ακολουθεί στο «ΟΑΚΑ», με τη διοργάνωση ν΄ αποτελεί στόχο της ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις

AEK: Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης (72′ Γροντής), Γιόχανσον, Ανάκογλου (78′ Ρόβας), Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (83′ Μπρέσεβιτς), Αραβίδης

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ρουμπουλάκου, Μίλιεβιτς (70′ Ντο Σάντος), Νάστος (64′ Καμινιώτης), Σεχολάρι (78′ Φουρτάδο), Σκαρτσίλας, Μπούνας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.