Συνεχίζει ακάθεκτη η Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Φωστήρα με 2-1, διατηρώντας το απόλυτο με τρεις στις τρεις νίκες και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Νοτίου Ομίλου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Football League.

Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Φωστήρα με 2-1, διατηρώντας το απόλυτο με τρεις στις τρεις νίκες και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Νοτίου Ομίλου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Football League.


Η ομάδα του Σπανού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε σε ακόμα μία αναμέτρηση, πραγματοποιώντας σπουδαίο ξεκίνημα στη νέα σεζόν καθώς μετράει τρεις νίκες, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.


Οι Πατρινοί κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου ο Πατινιώτης κατάφερε να σκοράρει. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν καθώς γνώριζαν ότι θα έπρεπε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα εάν ήθελαν να ξεκολλήσουν απ’ τον πάτο της βαθμολογίας. Έτσι, στο 66ο λεπτό ο Τσεμπέτσι σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση και δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του τελευταίου δεκαλέπτου πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μαρουκάκη να σκοράρει ένα γκολ που όπως αποδείχθηκε ήταν «χρυσό» καθώς έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.


Έτσι, η Παναχαϊκή έφτασε τους εννέα βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο ενώ ο Φωστήρας έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς πόντο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομιτσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Τεγούσης(72′ Μπελέρης), Ψυχογιός(46′ Σιώπης, Τσεμπέσι, Μεντί, Ράμα(83″ Ποτουρίδης)

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός):
Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Ντα Κόστα(59′ Αναστασόπουλος), Γαντιάγκα, Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Ζλατκόφσκι(46′ Σκερλετίδης)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.