Πέρασε από τον Πύργο ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανηλειακού καθώς επικράτησε 2-0 στη δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Ο Παναιγιάλειος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανηλειακού καθώς επικράτησε 2-0 στη δεύτερη αγωνιστική της Football League.


Η ομάδα απ’ το Αίγιο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά το ξεκίνημα με το … αριστερό στην πρεμιέρα και την  ήττα από την ΑΕΚ.


Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και κατάφεραν να φύγουν από την Ηλεία με το ροζ φύλλο αγώνα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μίλιεβιτς στο 41ο λεπτό ενώ το τελικό 2-0 «έγραψε» στο 61ο λεπτό ο Σταμόγιαννος, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.


Έτσι, ο Παναιγιάλειος έφτασε τους τρεις βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Πανηλειακός έμεινε στον ένα πόντο (από την ισοπαλία με τους Τράχωνες στην πρώτη αγωνιστική) και την ενδέκατη θέση).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανηλειακός (Λούκα Καβάλο):
Γκίνης, Δημητρουλόπουλος, Γραικός, Φορτούνης, Νικολόπουλος, Εμμανουήλ (77′ Σέρα), Μπαξεβάνος, Μαζιώτης (67′ Κωτάτης), Κυριακάκης (67′ Γεωργόπουλος), Κασνέτση, Τσίτας


Παναιγιάλειος (Μουράτ Σεροπιαν): Σταυριανός, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Νάστος, Σταμογιάννος (85′ Τσατσαρής), Πόνσε (67′ Ουρτάδο), Μίλιεβιτς (79′ Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Μπούνας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.