«Λευκή» ισοπαλία στα Ψαχνά

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Εθνικό Αστέρα, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Εθνικό Αστέρα, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Το ματς, που έγινε μπροστά σε περίπου 1.500 φιλάθλους, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και ήταν μοιρασμένο καθώς οι δύο αντίπαλοι διατήρησαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος, η «νεοφώτιστη» ομάδα της Εύβοιας ήταν σαφώς ανώτερη και διατήρησε την πρωτοβουλία δημιουργώντας κάποιες μικροευκαιρίες, που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη, η εικόνα άλλαξε καθώς οι Καισαριανιώτες εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι και πήραν τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.
Πάντως, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και στο 93′ λίγο έλειψε να «κλέψουν» τη νίκη με διπλή ευκαιρία των Λιόση και Ρεπετσά, οι οποίοι όμως δεν βρήκαν στόχο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Τσάτσος (66′ Μάτσος), Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Γιώτας, Σέγκος, Τελκίνσκι (77′ Ντελέκος), Πάγκαλος, Άλβες, Παριανός.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Χανιώτης (82′ Σκαρτσίλας), Καρατζάς, Παντίδος (46′ Πασάς), Γουσούλης, Λαμπρόπουλος, Άντονι, Χαϊκάλης, Νάστος, Χωριανόπουλος, Λουτσιάνο (90′ Παληγεώργος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.