Νίκη όνομα και πράγμα!

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε, με 1-0, του Αιγινιακού στην Κατερίνη για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Φούτμπολ Λιγκ και, πλέον, είναι από τα φαβορί για μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στην επόμενη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε, με 1-0, του Αιγινιακού στην Κατερίνη για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Φούτμπολ Λιγκ και, πλέον, είναι από τα φαβορί για μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στην επόμενη Σούπερ Λίγκα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Νίκη Βόλου του Αλέκου Βοσνιάδη έφτασε τα τέσσερα «τρίποντα» στη διαδικασία και τους 16 βαθμούς, αποκτώντας αβαντάζ για τη δυάδα της ειδικής βαθμολογίας, με το κλαμπ της Πιερίας να μένει στους 9 πόντους και να υποχωρεί σταδιακά.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν εξ αρχής κι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ με τον γκολκίπερ Τόλιο του Αιγινιακού να σώζει την εστία του σε ευκαιρία του Μανουσάκη. Γενικά το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους Βολιώτες, οι οποίοι δεν σκόραραν αλλά μπόρεσαν να έχουν κάτι περισσότερο από την απλή πρωτοβουλία κινήσεων στο παιχνίδι.

Η έναρξη του δεύτερου μέρους «έκρυβε» και τη φάση που έκρινε, τελικά, τον νικητή: Ο Ανιέτε, στο 49΄, με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε, όπως έμελλε να συμβεί, το αποτέλεσμα. Έξι λεπτά αργότερα (55΄) ο Σοϊλέδης έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 0-2, όμως η Νίκη πήρε τελικά το επιθυμητό αν και προς το τέλος η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη αύξησε την πίεση και είχε στιγμές για την ισοφάριση.

Στο 92΄ αποβλήθηκε ο Μπακάλης των φιλοξενούμενων, που δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Βολιώτες, πάντως, να έχουν και την τελευταία μεγάλη φάση του ματς για να κάνουν το 0-2, όμως το σουτ του Τζιώρα (λίγο πριν γίνει αλλαγή) ήταν απελπιστικά άστοχο από ευνοϊκή θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Σαμαράς, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής (81΄ Ζούρκας), Γεωργίου (63΄ Μπελόν), Γκέσιος, Κουτσοσπύρος (58΄ Δήμου).
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Πινιέιρο, Ρεπετσάς, Μπακάλης, Μπιτσάκος, Μανουσάκης, Ανιέτε (71΄ Ισαάκ), Σουλίδης (42΄ Ρενκάτο), Τζιώρας (87΄ Γιώτας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.