Σονκγό: «Στόχος μας η άνοδος»

Ο παίκτης της Γλυφάδας, Φρανκ Σονγκό, σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, μίλησε τόσο για τους στόχους της ομάδας όσο και για την πρώτη του εντύπωση από το πρωτάθλημα της Football League.

Ο παίκτης της Γλυφάδας, Φρανκ Σονγκό, σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, μίλησε τόσο για τους στόχους της ομάδας όσο και για την πρώτη του εντύπωση από το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Πες μας για τους στόχους της Γλυφάδας.
Εχουμε κάποιους καλούς παίκτες. Κάποιους Ευρωπαίους, όπως ο Ισπανός Πορτίγια, αλλά και Βραζιλιάνους. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Δεν αρχίσαμε πολύ καλά, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα και σύντομα θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη.

-Ποια η γνώμη σου για τη Football League
Είναι κάτι νέο για εμένα. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολλούς δυνατούς παίκτες. Δεν υπάρχει πολύ ποιότητα και τεχνική, αλλά καλή φυσική κατάσταση. Θα ήθελα να υπάρχουν καλύτερα γήπεδα. Είναι μια μεγάλη και δύσκολη διοργάνωση.

-Εχεις παίξει στην Πρέμιερ λιγκ, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στις ΗΠΑ. Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα και σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα;
Είναι κάτι νέο για εμένα, μια νέα χώρα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου ανέλυσαν το πλάνο για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και είδα καλούς παίκτες στην ομάδα. Όπως είπα δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά σύντομα θα βελτιωθούμε και ελπίζω να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Εγώ ήρθα για να κάνω το καλύτερο για να ανέβει η Γλυφάδα στη Σούπερ Λίγκα.

-Πως είναι η κατάσταση μετά τη νέα ήττα και την απομάκρυνση του Τάκη Γκώνια από την τεχνική ηγεσία;
Ηταν πολύ σκληρό, ειδικά για εμένα, γιατί μου άρεσε πολύ ο κόουτς και ο τρόπος που ήθελε να παίζουμε. Αλλά στο ποδόσφαιρο, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ένας καλός προπονητής. Είναι σκληρό, αλλά πρέπει να σηκωθούμε άμεσα και να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς.

-Δυο λόγια για τη συνεργασία με τον κ. Γκώνια
Προσωπικά, νομίζω ότι είναι ένας καλός προπονητής. Στάθηκε άτυχος με τα αποτελέσματα. Εχει καλό τρόπο σκέψης, είναι πραγματικά καλός προπονητής, του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να έχει επιτυχίες στο μέλλον, με μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Νομίζω ότι θα είναι ένας επιτυχημένος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.