Στο τέλος νικάει η Ιταλία!

Μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή της, αλλά η Ιταλία είχε τον τρόπο με γκολ των Πίρλο και Μπαλοτέλι, να φτάσει στη νίκη με 2-1 απέναντι στο Μεξικό, στο ματς που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή της, αλλά η Ιταλία είχε τον τρόπο με γκολ των Πίρλο και Μπαλοτέλι, να φτάσει στη νίκη με 2-1 απέναντι στο Μεξικό, στο ματς που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Οι Μεξικανοί μπήκαν με διάθεση να πιέσουν του «ατζούρι» και τα κατάφερναν αρκετά καλά, χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία με τον Γκουαρδάδο στο 20′. Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος πίεσε και έκλεψε τη μπάλα στην ιταλική άμυνα, γύρισε τη μπάλα στο συμπαίκτη του ο οποίος όμως από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν.

Η Ιταλία απάντησε άμεσα με τον Αντρέα Πίρλο.

Ο μέσος της Γιουβέντους φρόντισε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με το εθνόσημο στο στήθος και στο 27′ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ.

Το Μεξικό αντέδρασε και κατάφερε να σοφαρίσει χάρη στην (για άλλη μια φορά) πίεση του Ντος Σάντος στον Μπαρτσάλι. Ο Μεξικανός πήρε τη μπάλα από τον Ιταλό αμυντικό με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, που έπρεπε να αποβάλει τον Μπαρτσάλι  αφού ο Ντος Σάντος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Τσιτσαρίτο ανέλαβε την εύστοχη εκτέλεση στο 34′ και έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό από πλευράς ρυθμού, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Παρόλα αυτά ο Μπαλοτέλι εκμεταλλευόμενος τη μπαλιά του Τζιακερίνι αλλά και την αδυναμία των αμυντικών του Μεξικό να απομακρύνουν τη μπάλα, πλάσαρε σωστά τον Κορόνα και έδωσε το τρίποντο στην «σκουάντρα ατζούρα», γράφοντας το 2-1 στο 78′.

Πλέον η Ιταλία ισοβαθμεί με τη Βραζίλια στην κορυφή του πρώτου ομίλου με τρεις βαθμούς.

Μεξικό (Ντελ λα Τόρε): Κορόνα, Ροντρίγκες, Μορένο, Φλόρες, Ακίνο (53′ Μίερ), Γουαρδάδο, Τοράδο, Σαλσίδο, Σαβάλα (86′ Χιμένεθ), Ντος Σάντος, Ερνάντες

Ιταλία (Πραντέλι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο, Μοντολίβο, Μαρκίζιο, Τζιακερίνι (88′ Ακουϊλάνι), Μπαλοτέλι (86′ Τζιλαρντίνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.