Καπέλο: “Να γίνει χειμώνα το Μουντιάλ”

Ο Φάμπιο Καπέλο συμφώνησε με τον Μισέλ Πλατινί για την εποχή διεξαγωγής του Μουντιάλ του 2022.

Ο Μισέλ Πλατινί έχει εκφράσει την άποψη ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 πρέπει να διεξαχθεί χειμώνα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που παρουσιάζονται στο Κατάρ και ο Φάμπιο Καπέλο τον υποστηρίζει. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας πιστεύει ότι τα παιχνίδια του τουρνουά πρέπει να γίνουν Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μην επηρεάζονται από την ζέστη.

“Δεν θα είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να μένουν όλη την ημέρα στο ξενοδοχείο, καθώς δεν θα μπορείς να πας πουθενά αλλού. Είναι μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο για την προπόνηση, αλλά και όταν θέλεις να βγεις, καθώς όλη την ημέρα μέσα στο ξενοδοχείο δεν θα μπορείς να πάς πουθενά αλλού, ούτε να κάνεις κάτι άλλο. Όταν μένεις κάπου για πολύ καιρό, χρειάζεσαι χρόνο να χαλαρώσεις, να κάνεις κάτι διαφορετικό, όχι μόνο να γυμνάζεσαι και να παίζεις. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα να αγωνιστούμε τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο”, είπε χαρακτηριστικά ο Καπέλο, ο οποίος, ωστόσο, ίσως αλλάξει άποψη με το σχέδιο που ετοιμάζουν οι Σεΐχηδες του Κατάρ. 

Αυτό προβλέπει την τοποθέτηση κλιματισμού σε όλα τα γήπεδα της διοργάνωσης (και αν πραγματοποιηθεί, η θερμοκρασία σε κάθε στάδιο δεν θα ξεπερνά τους 27 βαθμούς) και θα επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση της τεχνολογίας ηλιακής ενέργειας και μάλιστα με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.