Διθυραμβικά σχόλια Για τη Ρωσία

Ως μεγάλη εθνική επιτυχία υποδέχθηκε ο ρωσικός Τύπος την επιλογή της χώρας για να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018

Ως μεγάλη εθνική επιτυχία υποδέχθηκε ο ρωσικός Τύπος την επιλογή της χώρας για να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018, μετά από τη χθεσινή ψηφοφορία της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, στη Ζυρίχη. «Είμαστε οι κυρίαρχοι των γηπέδων» αναφέρει σχετικά η εφημερίδα «Sovietsky Sport», η οποία υπογραμμίζει τη συμβολή της ρωσικής αντιπροσωπείας στην επιτυχή προσπάθεια να πεισθούν τα μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

«Ποτέ δεν αμφιβάλαμε ότι είχαμε την καλύτερη υποψηφιότητα και δίκαια νικήσαμε», ανέφερε από την πλευρά της η «Tvoi Den» και συνέχισε στο πρωτοσέλιδο σχόλιο της: «Τα κάναμε όλα και σωστά. Ο πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, έκανε τις σωστές κινήσεις για να νικήσουμε», ενώ στέκεται και στην συμβολή του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Ιγκόρ Σουβάλοβ, στις τελικές επαφές με τα μέλη της FIFA στη Ζυρίχη.

Στο μεταξύ η «Komsomolskaya Pravda» στέκεται στο γεγονός ότι η Ρωσία θα είναι το επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού τα επόμενα χρόνια: «Το 2014 θα φιλοξενήσουμε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι και το 2018 το Μουντιάλ. Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει! Η Ρωσία είναι πλέον το κέντρο του κόσμου στον παγκόσμιο αθλητισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.