Περού: Κάνει θεραπεία ο Κάλενς

Ο Χουάν Ρεϊνόσο αποκάλυψε πως ο Αλεξάντερ Κάλενς δε θ αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Χιλή, προκειμένου να κάνει θεραπεία.

Όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έφτασε στη Λίμα με πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί στο ματς με τους Χιλιανούς. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ρενάτο Τάπια, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Ρεϊνόσο δήλωσε: «Με εξέπληξαν όσα έγιναν με τον Ρενάτο και τον Αλεξάντερ και οι εικασίες που έγιναν, ήταν απίστευτο. Η απουσία των δύο έχει να κάνει με το γεγονός ότι έφτασαν τραυματίες. Έκαναν μαγνητική και σκεφτόμαστε την αποθεραπεία των παικτών. Το γεγονός ότι έμειναν στη Λίμα εγγυάται οκτώ με δέκα θεραπείες, ενώ αν ταξίδευαν αυτές οι θεραπείες θα ήταν τρεις».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον Κάλενς: «Δεν έχει αποκλειστεί, θα κάνει τις θεραπείες του και θα μας περιμένει το ξενοδοχείο όταν επιστρέψουμε. Όπως ήταν η ενημέρωση από την ομάδα του, ο Αλεξάντερ ένιωσε κούραση στα μισά του ημιχρόνου, οι φυσιοθεραπευτές προσπάθησαν στο ημίχρονο, βγήκε στο δεύτερο μέρος και έπαιξε 15 λεπτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.